Deximport

Bloem & Kruimels

Farmfield - aardappelzetmeel

Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit de knol van de aardappel. In de voedingsindustrie wordt aardappelzetmeel veel gebruikt om textuur te bereiken. Aardappelzetmeel wordt vooral gewaardeerd om zijn unieke textuur, neutrale smaak en grote helderheid in vergelijking met andere soorten zetmeel.

Het wordt onder andere gebruikt voor het maken van borrelnootjes en chips, maar ook als bindmiddel in banketbakkersroom en voor beslag om mee paneren en te frituren. In de Aziatische keuken wordt het bijvoorbeeld gebruikt voor noedels, dim sum en sauzen te binden.

Misako - panko broodkruimels

Broodkruimels van Aziatisch brood is een  paneermeel uit Japan. Panko is vergeleken met Europese paneermeel iets zoeter, luchtiger en knapperig van structuur. Het wordt bijvoorbeeld  gebruikt om kip, of garnalen te voorzien van een krokante korst. Een bekend en veel verkocht Japans panko merk is Misako.

Avebe - aardappelzetmeel

Avebe richt zich uitsluitend op het winnen van het zetmeel uit de aardappel. Aardappelzetmeel wordt gebruikt in de voedingsindustrie onder andere in de Aziatische keuken voor noedels, dim sum en om sauzen te binden en om beslag om mee paneren. eAvebe is en wereldwijd opererende onderneming die producten levert op basis van aardappelzetmeel en aardappeleiwit.

Emsland - aardappelzetmeel

Ook wel aardappelmeel. Vroeger ook wel aardappelsago. Zetmeelkorrels worden gewonnen uit de cellen van aardappels door deze te vermalen en te weken. De beschadigde aardappelcellen staan de zetmeelkorrels af. Deze korrels worden gescheiden en gedroogd tot een helderwit poeder.

Volg ons op social media!

Kantooradres

Euroweg 16
2988 CM Ridderkerk
Nederland

Magazijnadres

Hollandweg 100
2665 MT Bleiswijk
Nederland

info@deximport.com
+31 (0) 180 557 833
KvK: 63606461
BTW / VAT: NL8553.11.071B.01