Deximport

Evergreat

Vermicelli

Evergreat is sinds 2010 al één van onze grootste merken en daar zijn we trots op! Evergreat produceert hoge kwaliteit gemaakt in Vietnam en is glutenvrij, GMO vrij en 100% natuurlijke ingrediënten!

Big Elephant

Vermicelli | chilisaus | sambal & meer

Net als Evergreat is Big Elephant één van onze grootste namen en heeft het merk sinds 2014 verschillende producten gekregen zoals vermicelli, chilisaus, sambal, kokosolie, sesamolie en cassave crackers!

Ninja Noodle

Instand noodles

Onze Ninja Noodle is in 2022 ons team komen versterken met zijn instant noodles. Verkrijgbaar in de heerlijke smaken beef, chicken (halal) en shrimp en binnen 2 minuten een heerlijk maaltijd klaar!

Bread & butter

Pindakaas | satésaus

Bread & Butter is een redelijke nieuwkomer maar doet zijn medemerken niet te onder! De heerlijke pindakaas en satésaus (zowel kant en klaar als pasta) zijn een goede toevoeging aan elke maaltijd!

Bloom

Frituurolie | azijn

Misschien niet zo bekent als onze andere merken, maar zeker niet onbelangrijk is onze Bloom! Voor de geweldige frituurolie en azijn kan je bij dit merk terecht voor die extra lekkere smaak!

Diamond Dragon

Pindakaas

Net als Evergreat is Diamond Dragon een van die gouden oudjes! Sinds 2012 staat dit merk al groots bekend bij onze klanten voor zijn heerlijke pindakaas, verkrijgbaar in 10kg & 5kg emmers en 500gr potjes!

Farmfield

Gefrituurde uitjes | aardappelzetmeel

Farmfield is ook zo’n merk waar we trots op zijn (maar op alle merken natuurlijk). Recentelijk nieuw, sinds 2017, vult hij de schappen aan met zijn gebakken uitjes en wordt zijn aardappelzetmeel over heel de wereld verkocht!

Fortuna

Spaghetti

Een merk wat binnenkort beschikbaar komt is Fortuna (oktober 2023)! Voor nu is het nog een beetje een verassing, maar houd deze pagina in de gate voor meer informatie over dit nieuwe merk en zijn producten!

Golden Phoenix

Vermicelli

Golden Phoenix is net als Evergreat een van onze topmerken vermicelli en is het team komen versterken sinds 2016. De heerlijke vermicelli is een goede toevoeging en smaakmaker voor al je favoriete gerechten!

Green Delight

Vermicelli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam sed orci turpis. Sed quis finibus nisl. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vehicula dolor in aliquet pharetra.

O'mer

Zeezout | PDV

Onze O’mer is sinds 2017 een rijke toevoeging geworden aan ons eigen assortiment. De 100% pure zeezout en PDV heeft een unieke smaak doordat hij is geoogst met passie! Net dat beetje extras wat jouw gerecht nodig heeft!

Tanbo

Sushirijst

Sinds kort (2022) is Tanbo bij onze merken gekomen! Zijn lekkere middelkorrige sushirijst is speciaal ontwikkeld om jouw sushigerechten en pokebowls tot een heerlijke maaltijd te maken!

Volg ons op social media!

Kantooradres

Euroweg 16
2988 CM Ridderkerk
Nederland

Magazijnadres

Hollandweg 100
2665 MT Bleiswijk
Nederland

info@deximport.com
+31 (0) 180 557 833
KvK: 63606461
BTW / VAT: NL8553.11.071B.01