Noedels

Evergreat - vermicelli

Proef de lekkerste rijst vermicelli!
Rijst vermicelli zijn dunne rijst noedels die vooral voorkomt in de Chinese, Thaise, Vietnamese en andere Zuidoost Aziatische keukens. Vaak wordt de rijst vermicelli gebruikt in roerbakgerechten, soepen, loempia’s en salades. Evergreat is een zeer bekend merk die wij wereldwijd in grote hoeveelheden verkopen.


Ninja Noodle - instant noedels

Met trots presenteren wij jullie ons allernieuwste eigen product van Deximport, de Ninja Noodles van Evergreat. Wij hebben de noodles in 3 smaken, kip, garnaal & rund en zijn verpakt per 60 gram wat genoeg is voor een portie voor 1 persoon. Deze instant noodles zijn klaar in 3 minuten dus heb je altijd in no time een snelle hap. Probeer ze snel uit!


Big Elephant - vermicelli (Kongmoon)

Ben je op zoek naar rijstvermicelli? Dan zit je hier in de juiste categorie. Rijstvermicelli is heerlijk in bijvoorbeeld soepen of noodlegerechten.

Rijstnoedels zijn bovendien glutenvrij, dus handig als je allergisch bent voor gluten. Rijst vermicelli zijn dunne rijst noedels die vooral voorkomt in de Chinese, Thaise, Vietnamese en andere Zuidoost Aziatische keukens.


golden phoenix rice vermicelli-u6056-r-fr_2x

Golden Phoenix - vermicelli (Dongguan)

Ons eigen bekende merk Golden Phoenix met de lekkerste vermicelli gemaakt van rijst! Deze vermicelli is een heerlijke toevoeging aan uw salade maar ook perfect om te roerbakken.


LongKou - glasvermicelli

Deze noedels worden ook wel glasnoedels of glas vermicelli genoemd. Deze noedels komen oorspronkelijk uit China en worden bijzonder veel gebruikt in de Aziatische keuken. Ze kunnen o.a. worden gebruikt voor loempia’s, salades of om te frituren. De Noedels hebben zelf weinig smaak maar kunnen wel makkelijk smaak opnemen. Dit maakts ze tot perfecte noedels voor je gerecht of soep.

LongKou

Volg ons op social media!