Deximport

Noten & Paste

Diamond Dragon - pindakaas

Extra lang gebrande pinda’s voor een heerlijke basis pindakaas. Maak jouw eigen satésaus nu nog lekkerder met de Diamond Dragon Premium Pindakaas. Verkrijgbaar in 10kg of 5kg emmers of 500 gram potjes.

Perfect voor op brood en crackers, bij soep of gewoon als lekkernij zo uit de pot!

Bread & Butter - pindakaas

Wij hebben een heerlijke palmolie vrije pindakaas ontwikkeld. Smeuïge pindakaas die heerlijk is op brood, door gerechten, als basis voor de pindasoep of als satesaus.

Een veelzijdige palmolie vrije pindakaas die wij met trots aan ons rijtje eigen producten hebben toegevoegd.

Bread & Butter - satésaus

Yes! Daar is weer een van onze eigen producten, een heerlijke satésaus verkrijgbaar in zowel kant en klaar als pasta! Lekker voor bij je satéstokjes, patat of andere lekkere gerechten.

Onze satésaus is gemaakt van pinda’s en kokosmelk. De saus is op authentieke manier uit Indonesië geproduceerd.

Wijko - Satésaus

De bekende pindasaus in een emmertje. De saus van Wijko is heerlijk bij de BBQ, friet of Oosterse gerechten. Geef je eigen draai eraan met kruiden en specerijen, zoals sambal of ketjap en maak er jouw favoriete saus van. Wijko begon in 1958 in de keuken van chef Nico Weijsenfeld. Sindsdien heeft Wijko zich ontwikkeld tot de nummer 1 satésaus van Nederland in een handig emmertje.

Noten

Let’s go nuts! Ook bieden wij verschillende nootsoorten aan in kleine en grote zakken. Zo leveren wij cashewnoten, gezouten pinda’s, gespleten pinda’s en Chinese pitten. Heerlijk als snack of door gerechten.

Volg ons op social media!

Kantooradres

Euroweg 16
2988 CM Ridderkerk
Nederland

Magazijnadres

Hollandweg 100
2665 MT Bleiswijk
Nederland

info@deximport.com
+31 (0) 180 557 833
KvK: 63606461
BTW / VAT: NL8553.11.071B.01