Deximport

Over ons

Deximport is gespecialiseerd in de distributie, import en export van food, non food en onze eigen merken over de hele wereld. Deximport biedt een breed assortiment hoogwaardige premium voedingsproducten, zowel van bekende grote merken als eigen producten van Deximport.

Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een eigen magazijn met meer dan 300 producten die wij leveren in meer dan 30 landen. Inmiddels hebben wij een breed scala aan bekende A-merken, private labels en eigen merken.

Door onze jarenlange ervaring, een groot netwerk, volumecontracten en inkoopcapaciteiten kunnen wij onze klanten een divers en uniek aanbod bieden tegen scherpe prijzen.

Bestelling

Bestel jouw favoriete producten bij Deximport. Staat er een product wat je zoekt niet bij? Dan kunnen wij altijd kijken of wij dit alsnog kunnen leveren.

Transport

Wij leveren meer dan 300 producten over de hele wereld. Deximport werkt met betrouwbare transporteurs om alles op de juiste plek af te leveren.

Levering

De producten worden met een grote glimlach tot aan de deur geleverd op de gewenste dag en locatie.

Bestelling

Bestel jouw favoriete producten bij Deximport. Staat er een product wat je zoekt niet bij? Dan kunnen wij altijd kijken of wij dit alsnog kunnen leveren.

Transport

Wij leveren meer dan 300 producten over de hele wereld. Deximport werkt met betrouwbare transporteurs om alles op de juiste plek af te leveren.

Levering

De producten worden met een grote glimlach tot aan de deur geleverd op de gewenste dag en locatie.

Het team

Rosalie

Commercial Back Office

Dit is Rosalie, maar de collega’s noemen haar Roos! Sinds 2014 werkzaam bij Deximport en Roos is de spil van het bedrijf daardoor niet meer bij ons weg te denken. Zij is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de logistiek, inkoop, administratie, en facturatie. Roos is te vinden op ons kantoor in Ridderkerk, maar ook in ons magazijn in Bleiswijk.

Alice

Export Manager

Onze salestopper die zich richt op de buitenlandse klanten is onze Alice.
Met jarenlange saleservaring is zij in 2020 Deximport komen versterken en heeft het klantenbestand flink uit weten te breiden.

Alice spreekt naast Nederlands en Engels ook Kantonees en Mandarijn en gezien wij gespecialiseerd zijn in Aziatische producten is dat voor onze buitenlandse klanten een groot pluspunt. Alice is zowel bij klanten als op ons kantoor in Bleiswijk te vinden en kijkt er naar uit om jou te ontmoeten als nieuwe klant.

KinNan

Sales & Marketing Manager

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Vanaf een zeer jonge leeftijd ben ik al in aanraking gekomen met de horeca doordat mijn vader chefkok was. Tevens heb ik vanaf jonge leeftijd in restaurants, cafés en hotels gewerkt.

Betreft sales heb ik bijna 10 jaar bij energieleverancier MAIN Energie gewerkt die inmiddels marktleider is geworden op de Aziatische markt. Tussentijds heb ik ook het verkoopplan opgesteld bij Rational voor de Aziatische markt.

Ik geloof in het lange termijn handelen. Door te delen met mijn partners kan er samen meer bereikt worden. De gunningsfactor wordt hiermee vergroot waadoor synergie uit beide netwerken gecreëerd wordt. Dit resulteert uiteindelijk in meer plezier en energie om de relatie op te bouwen. Succes is daarom het creëren van een win-win situatie voor beide partijen waarbij het doel is om samen te groeien naar de stip op de horizon.

Noa

Marketing & Designer

Sinds kort werk ik als Marketing en Designer bij Deximport, waar ik mij bezighoud met het ontwerpen van drukwerk, multimedia en het onderhouden van onze website. Bij Deximport kan ik echt mijn creatieve kant laten zien. Ik krijg de kans om nieuwe en unieke ontwerpen te maken.
De mogelijkheid om deel uit te maken van dit dynamische team en een bijdrage te kunnen leveren, maakt mij enthousiast.

Gabor

Quality Manager

Een goede kwaliteitsdienst in de food industrie is tegenwoordig niet meer weg te denken en daarom is Gabor ons team komen versterken. Gabor is een levensmiddelen-technoloog die met zijn ruime ervaring de kwaliteitsmanagement-systemen van Deximport beheerd.

In samenwerking met de jongens van het magazijn zorgt hij ervoor dat alles soepel en volgens de regels verloopt. Tevens houdt Gabor zich bezig met het ondersteunen van onze klanten zodat zij de juiste kwaliteitsdocumentatie krijgen. Aangezien Deximport ook eigen producten op de markt brengt zijn de scherpe ogen van Gabor onmisbaar.

Joanne

Sales & Logistics

Mijn naam is Joanne Dai en sindskort maak ik onderdeel uit van het Deximport-team. Mijn ervaringen zijn sales, logistiek en administratie al 15 jaar bij verschillende bedrijven die voornamelijk in de AGF sector zitten.

Ik ben multifunctioneel inzetbaar en spreek ook de nodige talen zoals Engels, Cantonees en Mandarijns. Sinds 2007 ben ik in aanraking gekomen met Asian Vegetables & Fruit BV, een AGF groothandel in Barendrecht, als Sales en door gegroeid als Sales Manager.

In 2020 is het bedrijf overgenomen door een Spaans bedrijf en sindsdien heb ik mijn werkzaamheden als Sales Manager blijven doen. In deze branche heb ik vele klanten uit verschillende landen in de EU leren kennen. Het is een waardevolle periode geweest. 

Fong Lie (Lai)

Data Entry / Sales Support

Ik ben Lai. 21 jaar geleden begon ik als Allround Medewerker bij een verpakking bedrijf. Mijn werkzaamheden waren kasboeken bijhouden, bestellingen opnemen en een route planning maken. Tevens heb ik ook in een restaurant gewerkt.

Ik spreek 4 talen: Nederlands, Engels, Kantonees en Mandarijns.
Deze functie bij Deximport geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring verder te ontwikkelen. Verder vind ik het geweldig om het salesteam te versterken.

Tijd voor een nieuwe uitdaging dus!

Kiu-Tso

Account Manager

Worldwide food experiencer! Opgegroeid in de horeca, waardoor service hoog in mijn prioriteitenlijst staat. Op producentenniveau heb ik 8 jaar ervaring opgedaan in de sales bij Ajinomoto Group Global, de Unilever van Azië.

In deze wereld van smaak stond de deur voor me open door wereldwijd de markt te mogen verkennen. Ik heb veel mogen genieten van de lokale als van de internationale culinaire keuken. Met mijn kennis en netwerk adviseer ik jullie graag naar de mogelijkheden bij Deximport. Ervaar de DEXexperience, uniekheid in zijn soort.

Hoe kan ik jullie verder helpen? 

Daniel

Business Developer

Daniel Tang, Passie voor food. Al actief sinds 2003 en zeer breed netwerk opgebouwd. Begonnen bij een plantaardige oliefabrikant Unifill BV en in de loop der jaren gespecialiseerd in de grondstofhandel, voedingsmiddelen industrie. Met zijn kennis en ervaring hoopt hij zoveel mogelijk te delen met zijn klantenkring en leveranciers. Zijn motto is dan ook: “Alleen ben je sneller maar samen kom je verder

Volg ons op social media!

Kantooradres

Euroweg 16
2988 CM Ridderkerk
Nederland

Magazijnadres

Hollandweg 100
2665 MT Bleiswijk
Nederland

info@deximport.com
+31 (0) 180 557 833
KvK: 63606461
BTW / VAT: NL8553.11.071B.01