Sauzen

Kikkoman - sojasaus

Overal ter wereld weten professionele- en hobbykoks maar ook zeker de consumenten de producten van Kikkoman te waarderen. Zeker in de sushiwereld is deze saus niet meer weg te denken.

Ook bij Deximport vind je een uitgebreid assortiment van dit wereldwijd bekende merk. Zo verkopen wij onder andere de originele, less salt en glutenvrije sojasaus, maar ook de teriyaki, wok en ponzu saus kunnen wij leveren.

kikkoman sojasaus

Big Elephant - sambal oelek

Sambal is de Indonesische en Maleisische naam voor een condiment en ingrediënt dat, traditioneel gezien, bestaat uit gemalen Spaanse pepers.

In Indonesië cabe of lombok genoemd en zout, maar er zijn allerlei varianten waarbij ook azijn, gebakken uien, gefermenteerde garnalen (trassi), vruchtensap, suiker en allerlei specerijen toegevoegd worden. Onze sambal is verkrijgbaar in zowel oelek versie als milde versie!


Big Elephant - sweet chilisaus

Onze sweet chilisaus is een saus op basis van chilipepers. Er bestaan vele soorten chilisaus, variërend van mild en zoet tot zeer scherp en zuur.

Het is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een sambal oelek, dunner van substantie. De toevoeging van suiker zorgt voor een verhoogde viscositeit en voor een langere houdbaarheid.


Heinz - ketchup

Als je het hebt over rode ketchup zal vrijwel iedereen denken aan Heinz. Ook wij verkopen deze lekkere bekende rode saus, maar dan wel in grootverpakking van cans van 11,8 kilo.

Wist je dat artiest Ed Sheeran zelfs zo’n fan is dat hij het logo van Heinz getatoeëerd heeft en nu zijn eigen Heinz Tomato Edchup gelanceerd heeft!


White Tower - tomatenpuree

Tomatenpuree is een puree die men verkrijgt uit fijngemaakte tomaten. Het werd oorspronkelijk gemaakt in delen van Sicilië, Zuid-Italië en Malta. De definities van tomatenpuree verschillen per land.

In de Verenigde Staten bestaat tomatenpuree uit verwerkte voedingsmiddelen, meestal alleen tomaten, maar soms ook in gekruide vorm. In Europa is er vrijwel altijd sprake van een bijna vloeibare massa, vergelijkbaar met pastasaus, maar dan iets steviger.

Volg ons op social media!