Deximport

Toppings

Farmfield - crispy fried onions

Crispy Fried Onions van ons eigen merk Farmfield, gemaakt van verse uien afkomstig uit Nederland en Polen. De uien worden gefrituurd in plantaardige olie voor een unieke en heerlijke smaak. Een echte toevoeging aan onder andere sushi, burgers, hotdogs, noedels en al uw favoriete gerechten.

Ajinomoto - MSG

De letterlijke vertaling van Aji no Moto is “Essentie van smaak”. Aji-no-moto staat bekend dat het de natuurlijke smaak van de ingrediënten van een gerecht versterkt. De gerechten worden daarom voller en natuurlijker van smaak door het toevoegen van Aji-no-moto.
Je kunt Aji-no-moto bijvoorbeeld toevoegen aan soepen en pasta’s of gerechten waarin bijvoorbeeld kip of ei wordt gebruikt.

Mi Poong - MSG

MSG is een soort smaakversterker en heeft een sterkere werking dan zout. Zout brengt de smaak van bepaalde etenswaren tijdens de bereiding naar voren, maar je proeft het zout ook. MSG heeft wat dat betreft dezelfde werking, zonder zelf een specifieke smaak achter te laten. Mi Poong is 1 van onze MSG hardlopers uit ons assortiment.

Knorr - chicken powder

Knorr Kip Kruidpoeder is een universele smaakmaker voor kipgerechten. Gebruik Knorr Kip Kruidpoeder voor het verfijnen van sauzen, wok- en stoofgerechten. Geef het gerecht een extra kruidigheid en een krachtige smaak door het toevoegen van de kip kruidpoeder.

Volg ons op social media!

Kantooradres

Euroweg 16
2988 CM Ridderkerk
Nederland

Magazijnadres

Hollandweg 100
2665 MT Bleiswijk
Nederland

info@deximport.com
+31 (0) 180 557 833
KvK: 63606461
BTW / VAT: NL8553.11.071B.01